Sieraden

Bij PUUR memorie in Delden laat ik u een collectie mooie assieraden zien. Uniek aan deze assieraden is dat de as zichtbaar kan zijn verwerkt. Maar daarnaast is er ook een collectie waarbij de as niet zichtbaar in een askamer geborgen ligt. Zelf sieraden die voorzien kunnen worden van een vingerafdruk (of andere afdrukken) behoren tot de mogelijkheid. Kortom heel veel variaties die u de mogelijkheid bieden om de herinnering te vereeuwigen in een sieraad.

Daarnaast werk ik samen met Dieuwke Raats die sinds 2003 zelfstandig goudsmid is. Daarvoor deed ze de opleiding aan de vakschool in Schoonhoven, werkte ze bij een goudsmid en was ze docent kunstzinnige vorming. Dieuwke ontwerpt en maakt eigentijdse sieraadcollecties en sieraden in opdracht.

Hieronder afgebeeld een aantal afbeeldingen, die u een indruk geven van de sieradencollectie. Iedere maand komen er nieuwe modellen bij. Kijk in de webshop om meer van deze prachtige sieraden te zien en eventueel al uw keuze te maken.

Uiteraard hoort het zorgvuldige vullen van het assieraad tot mijn werkzaamheden. Klik hier om te lezen welke mogelijkheden er zijn en de uitleg over hoe een assieraad gevuld wordt.

Ik kan je nu niet omarmen, maar in gedachten ben ik bij je…

Onze sieraden (bekijk hier alle sieraden)

bekijk hier alle sieraden in de winkel

Pin It on Pinterest

Share This