Nieuws

Nieuwe flyer

Nieuwe flyer

Bij een nieuw adres en website mag een bijpassende flyer zeker niet ontbreken. Deze nieuwe flyer geeft u door afbeeldingen en korte teksten inzicht hoe PUUR memorie met hart en ziel herinneringen vorm geeft. Ik ben blij deze flyer met u te mogen delen.

Bij afwezigheid hangt er voor bezoekers van het mooie Delden met het authentieke Kerkplein zichtbaar een bakje met flyers naast de ingang van PUUR memorie. Neemt u gerust een flyer mee…..

Nieuw adres, Nieuwe website

Nieuw adres, Nieuwe website

Ik mag met u de nieuwe website delen van PUUR memorie…gehuld in een nieuw jasje: https://puur-memorie.nl

Al eerder gaf ik aan u prijs dat PUUR memorie sinds het voorjaar is verhuisd naar het nieuwe adres op het Kerkplein 1 te Delden. Ik ben heel blij dat ondanks deze brug naar het nieuwe adres PUUR memorie velen wisten te vinden. Met hart en ziel mocht ik hier al vele mooie herinneringen vorm geven. De locatie op het Kerkplein geeft de mogelijkheid uw eigen kwetsbare verhaal te vertellen in een huiselijke, warme en vertrouwelijke omgeving…

Ik mag u in een prachtig mooi historisch pand verwelkomen, waar ik u met hart en ziel ter zijde zal staan. Verder zal PUUR memorie u ook bij kunnen staan in rituele begeleiding. Meer informatie over Rituele begeleiding vindt u hier

Zoals ook eerder bent u op afspraak van harte welkom voor een luisterend oor en advies over het ontwerp van een waardig gedenkteken in welke vorm dan ook….

De koffie en thee staan altijd klaar.

Warme groet,
Cordula Schulze

Tijd heelt geen wonden…

Tijd heelt geen wonden…

Tijd heelt geen wonden.

Tijd leert je leven met verdriet.

En wachten, zeer geduldig

tot je weer schoonheid ziet.

En tot de tederste herinneringen

zo diep vertakt zijn in je ziel

dat ze de zere plekken

kunnen overgroeien.


De pijn en het verdriet kan ik niet wegnemen, maar de onvergeetbare schoonheden in een vorm weerspiegelen. Hierbij wil ik u graag bij PUUR memorie met hart en ziel terzijde staan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

Een kwetsbare maar mooie uitspraak

Een kwetsbare maar mooie uitspraak

“Aan mijn lach kan je niet zien hoe zwaar mijn hart het van binnen heeft…”

Een kwetsbare maar mooie uitspraak recht uit het hart. In een tijd van rouw en afscheid is het soms lastig om onze ware emoties te laten zien. Immers wil men de ander niet tot last zijn en het vertellen over onze gevoelens laat de pijnen weer opborrelen en ons ontheemd voelen.

Maar ondanks deze kwetsbaarheid, uw kwetsbaarheid in deze moeilijke periode, wil ik u graag terzijde staan. Bij PUUR memorie voel ik met u mee en mag u als mens zijn wie u bent. Samen vinden wij een weg… een weg die een herinnering in zijn waardigste vorm laat zien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

Pin It on Pinterest

Share This